Moestuin update augustus 2021

Moestuin update augustus 2021

Begin maart ben ik weer begonnen met een nieuw seizoen van mijn moestuin op ons dakterras. In mei liet ik een update van onze moestuin in een filmpje zien. En in dit artikel heb ik ook weer een leuk filmpje voor jullie van onze moestuin.

Filmpje Moestuin update augstus 2021

Moestuin update in foto’s

Moestuin update augustus 2021 - wintererwt - wintersla - gele tomatenstruik - mini krop sla - rucola

Aan de ene kant van ons dakterras heb ik de Makkelijke Moestuin Mini’s staan. Hierin staan de volgende plantjes:

  • Wintererwt
  • Wintersla
  • Rucola
  • Mini kropsla
  • Gele tomatenstruik

Dit is de tweede ronde van de wintererwt, we hebben al veel wintererwt kunnen oogsten en ook al gegeten, heerlijk! Deze week heb ik de rucola, mini krop sla en wintersla opnieuw gezaaid. Dit is dus ook de tweede ronde van de rucola, wintersla en mini kropsla. En ik heb al veel gele tomaatjes kunnen oogsten van de gele tomatenstruik. Die zijn echt lekker!

Moestuin update augustus 2021 - Ui en knoflook

De ui en knoflook ben ik momenteel aan het drogen. De knoflook is wel aan de kleine kant, maar dat vind ik niet erg. Ze zien er verder echt goed uit!

Moestuin update augustus 2021 - Goudsbloem - Basilicum

Moestuin update augustus 2021 - Droogapparaat

Moestuin update augustus 2021 - gedroogde basilicum

De goudsbloem bloeit ook nog steeds erg goed. Het blad ziet er wel minder uit, maar omdat er nog steeds bloemen bloeien, laat ik deze wel staan. Ook heb ik een aantal potjes basilicum staan. Deze heb ik ook al kunnen drogen met mijn droogapparaat.

Moestuin update augustus 2021 - Appelboompje

Moestuin update augustus 2021 - Appelboompje

Van mijn ouders heb ik een mooi klein appelboompje gekregen. Er zitten hier al super mooie appeltjes in. De kleinere appeltjes waren eraf gevallen, maar dat is niet erg. Deze appels zien er al echt goed uit!

Moestuin update augustus 2021 - Aardappelzakken

Mijn leven in foto’s #143 - Eerste aardappel

De aardappelzakken doen het ook echt goed. In één zak heb ik al een aantal aardappelen kunnen vinden. Ik wil nog wel even wachten totdat het blad echt geel wordt en dan ga ik alle aardappelen eruit halen. Dat gaat niet lang meer duren in ieder geval hehe.

Moestuin update augustus 2021 - Metertuin

Dit is mijn hele mooie jungle haha.

Moestuin update augustus 2021 - Bietjes

Moestuin update augustus 2021 - Rode bietjes

In de metertuin heb ik nu een aantal vakken met rode bietjes. Hier hebben we al wat van kunnen oogsten, heerlijk!

Moestuin update augustus 2021 - Wortel - Koriander

Moestuin update augustus 2021 - Tomaatjes

Moestuin update augustus 2021 - Wortel en Tomaatjes

Ook wortel, hier hebben we al wat van kunnen oogsten, dit is de tweede ronde. Ook hebben we kleine tomaatjes, daar hebben we ook echt veel vanaf kunnen halen. Heerlijk!

Moestuin update augustus 2021 - Koriander

En van Koriander is dit ook de tweede ronde. Koriander heb ik ook gedroogd, nog wel in de oven, want ik had mijn droogapparaat toen nog niet.

Moestuin update augustus 2021 - Boontjes

Moestuin update augustus 2021 - Boontjes

Ook heb ik boontjes in mijn metertuin staan, twee vakken met boontjes. Hier heb ik ook al aardig van kunnen oogsten en van kunnen eten, heerlijk!

Moestuin update augustus 2021 - Komkommers

Moestuin update augustus 2021 - Komkommers

Moestuin update augustus 2021 - Komkommers

Moestuin update augustus 2021 - Komkommers

Ik heb in totaal 4 komkommerplantjes in mijn metertuin, 3 normale en 1 snoepkomkommer plantje. We hebben echt veel komkommers kunnen oogsten, we hebben wat komkommers weggegeven en de rest heb ik ingemaakt. In totaal heb ik nu 7 potten en er komen nog meer komkommers aan haha.

Moestuin update augustus 2021 - Baby pompoen

Ook heb ik baby pompoen in de metertuin staan, hierboven zie je al een prachtige pompoen die lekker aan het groeien is. Ik ben zeer benieuwd!

Moestuin update augustus 2021 - Bessenstruik

En we hebben een bessenstruik, maar hier komen denk ik pas volgend jaar of later pas besjes aan. Hier ben ik ook enorm benieuwd naar!

Moestuin update augustus 2021 - Aardbeien

Moestuin update augustus 2021 - Aardbeien

En de aardbeienplant doet het ook weer enorm goed. Al ontzettend veel aardbeien eraf kunnen halen en er komen nu weer nieuwe aardbeien aan, yummie!

Dit is de status van mijn moestuin op dit moment. In augustus wil ik ook weer spinazie zaaien en ook kijken wat we nog meer kunnen gaan zaaien, ik heb namelijk nog wel een aantal vakken weer vrij op dit moment. Over een tijdje zal ik dus weer een update plaatsen van mijn moestuintje.

Heb jij ook een moestuintje? Zo ja, wat heb jij allemaal in jouw moestuin staan? En zo nee, zou jij graag een moestuintje willen hebben?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: