Mijn Bullet Journal collectie

Mijn Bullet Journal collectie

Begin 2015 ben ik begonnen met het Bullet Journal Systeem en inmiddels heb ik verschillende Bullet Journals gehad. Helaas heb ik mijn allereerste Bullet Journal niet meer, maar de rest van mijn Bullet Journals heb ik wel gehouden. Vandaag laat ik jullie mijn Bullet Journal collectie zien.

Mijn Bullet Journal collectie

Bovenstaande Bullet Journal is mijn tweede Bullet Journal van januari 2016 tot en met mei 2016. Ik heb hier dus aardig wat maanden in gewerkt. Maar naast deze Bullet Journal had ik ook nog een agenda, dus ik schreef niet alle dagelijks todo lijsten hierin.

Mijn Bullet Journal collectie

De Bullet Journal is van het merk JournalBooks en heb ik ooit eens gekregen, hij komt van de Glasfabriek hier in Leerdam. Het notitieboekje heeft lijntjes, wat ik in het begin enorm fijn vond om mee te werken.

Mijn Bullet Journal collectie

Mijn derde Bullet Journal heb ik gebruikt vanaf juni 2016 tot en met januari 2017. Ook aardig wat maandjes, maar het is dan ook een behoorlijk dik notitieboek.

Mijn Bullet Journal collectie

Deze komt bij de HEMA vandaan. Ze hebben helaas deze kleur niet meer, maar wel nog andere kleuren. Er zitten wel liefst 400 vellen in, dus je kan er inderdaad best lang mee doen. Ook deze heeft weer lijntjes en een fijne sluiting.

Mijn Bullet Journal collectie

Vanaf februari 2017 tot en met juni 2017 heb ik twee notitieboekjes gebruikt die ik aan elkaar had geplakt. Mijn vierde Bullet Journal is een notitieboekje dat ik ontving van Inge voor het Echte Post Is Cool project. Echter had ik niet genoeg aan de hoeveelheid bladzijden in dit notitieboekje, dus besloot ik een ander notitieboekje eraan vast te plakken. Zo had ik alsnog een dikke Bullet Journal. De andere is van het merk Leitz en ontving ik van Viking.

Mijn Bullet Journal collectie

Mijn Bullet Journal collectie

Beide notitieboekjes hadden lijntjes en waren niet echt dik. Wel vond ik het papier in de tweede notitieboekje mooi wit van kleur, daar hou ik ook wel van.

Mijn Bullet Journal collectie

En toen kocht ik mijn allereerste LEUCHTTURM1917 notitieboekje. Ik had hier zoveel over gelezen en gehoord, ik wilde deze ook eens uitproberen.

Mijn Bullet Journal collectie

Deze keer koos ik eens voor een blanco versie. Ik wilde dit eens uitproberen, maar ik merkte wel dat het veel tijd kost om netjes erin te kunnen schrijven en mooie lijnen en vakjes te kunnen maken. Deze heb ik gebruikt van juni tot en met september 2017.

Mijn Bullet Journal collectie

Ik was verder wel enorm tevreden over de LEUCHTTURM1917, dat ik er weer eentje kocht, maar dan eentje met puntjes. Dit is dan ook mijn huidige Bullet Journal.

Mijn Bullet Journal collectie

Ik vind LEUCHTTURM1917 notitieboekjes echt enorm fijn. Het papier is goed, er zit ook al een inhoudsopgave in die je in kan vullen en daarnaast zijn de pagina’s ook genummerd. Echt top!
Bij Bol.com kan je vele verschillende soorten LEUCHTTURM1917 notitieboekjes kopen.

Mijn Bullet Journal collectie

Mijn huidige Bullet Journal is bijna helemaal vol, dat betekent dat ik naar een nieuwe Bullet Journal ga. Bij Boek & Co zag ik een tijdje geleden een prachtige notitieboekje liggen met wel liefst 256 pagina’s. De cover vind ik echt geweldig!

Mijn Bullet Journal collectie

Ook deze heeft puntjes en ook paginanummers, helemaal top. Ik vind het wel jammer dat er geen lintje bij zit en een elastiekje om hem goed te kunnen sluiten, maar hier verzin ik zelf wel iets op haha.

Mijn Bullet Journal collectie

Dit is mijn Bullet Journal collectie op dit moment. Ik vind het leuk om mijn Bullet Journal collectie te bekijken en door te bladeren. Er staan veel leuke herinneringen in, ook van toen Thomas geboren was en over de zwangerschap, de kraamweken en meer. Maar ook hoe mijn blog in de tijd is gegroeid. En ik vind het ook echt leuk om te zien hoe mijn manier van werken in de Bullet Journal is veranderd en hoe mijn layouts veranderd zijn. Ik ben zeer benieuwd hoe mijn aankomende Bullet Journal zal zijn en hier komt natuurlijk ook snel een uitgebreid artikel over.

Gebruik jij ook een Bullet Journal? Hoeveel Bullet Journals heb jij versleten en wat is jouw huidige Bullet Journal?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Mijn Bullet Journal Collectie

Mijn Bullet Journals 2015-2018

Een kijkje in mijn Bullet Journal Collectie

Bullet Journals- HEMA, LEUCHTTURM1917 & Nuuna

Verschillende soorten Bullet Journals die ik heb gebruikt

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: