Oktober 2021 planning in de JOSH V Mascha Planner

Oktober 2021 planning in de JOSH V Mascha Planner

Het is alweer begin oktober en dat betekent dat ik weer een nieuwe oktober planning heb gemaakt in mijn JOSH V Mascha Planner. In dit artikel laat ik mijn planning voor de maand oktober zien in mijn JOSH V Mascha Planner.

Oktober Planning in JOSH V Mascha Planner

Oktober 2021 planning in de JOSH V Mascha Planner

In de planner zitten 12 maandelijkse pagina’s. Deze kan je indelen zoals je zelf wilt. De maand oktober heb ik per vakje ingedeeld (de dagen), dit heb ik gedaan met mijn eigen planner stickers en onderaan heb ik mijn doelen en notities voor die maand geplaatst. Mijn doelen moet ik nog invullen verder. Bovenaan de pagina heb ik de maand oktober geplakt, deze komt ook van mijn eigen planner stickers. Ik schrijf hier altijd alleen de belangrijkste evenementen en taken in, zoals verjaardagen, trouwdagen, afspraken etc. De rest van de taken schrijf ik in mijn wekelijkse planningen, deze laat ik verderop in dit artikel zien.

Deze maand zijn er een aantal belangrijke taken die gedaan moeten worden, maar ook heb ik een aantal belangrijke afspraken en deadlines voor campagnes. Ik heb namelijk twee belangrijke campagnes lopen en een derde moet nog ingepland worden. Ook gaat Thomas voor de herfstvakantie naar de tandarts. Hij is een aantal keer ziek geweest, waardoor hij nog niet naar de tandarts kon afgelopen maand. In oktober moet ook weer de BTW aangifte gedaan worden, hier plan ik altijd een week voor in, aangezien ook bepaalde dingen geregeld moeten worden. Dan kan ik half oktober voor de herfstvakantie alles naar mijn boekhouder sturen en dan kan zij mijn aangifte doen (ze checkt het sowieso altijd nog even goed na). Thomas gaat ook nog op schoolreis eind deze maand, super leuk! En ik heb ook nog een optie staan voor een workshop voor iemand. Je ziet ook dat ik voor mijn moestuin bepaalde dingen heb opgeschreven. Zo kan ik per groente ook bijhouden of het allemaal goed verloopt. Oktober wordt een leuke, maar drukke maand! Ik heb er zin in!

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Als ik een setup maak, dan haal ik altijd de pagina met alle verjaardagen en trouwdagen erbij, zodat ik precies weet wanneer iemand jarig is en wanneer er trouwdagen zijn. Ook pak ik mijn jaarkalender erbij om te zien welke dagen feestdagen zijn. Mijn man is morgen jarig en we vieren het altijd erg klein. Alleen mijn schoonouders en mijn ouders komen langs dit weekend. Verder lekker relaxen!

Oktober Financiën in Evernote

Elke maand hou ik mijn financiën van de maand bij in Evernote. Evernote is een super handige notitie app waarmee je notities en notitieboeken zeer gemakkelijk kunt organiseren. Hier heb ik ook een uitgebreid artikel over geschreven en kan je hier lezen: Hoe ik gebruik maak van Evernote.

Ik bekijk dan welke vaste lasten we hebben, wanneer wat binnenkomt en welke uitgaven we nog meer hebben. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde rekeningen. Ik heb wel de bedragen weggehaald, maar in mijn daadwerkelijke setup heb ik hier natuurlijk wel de bedragen staan. Voor elk bedrag staat een vinkje, zodat ik precies kan bijhouden wanneer iets betaald is of wanneer iets binnen is gekomen. Elke week bekijk ik dan de financiën en vink ik alles af wat al gedaan is. Maar ook hou ik hier bij hoeveel we kwijt zijn aan boodschappen, zodat we kunnen zien of we het budget wat we hebben opgesteld behaald hebben (of eroverheen zijn gegaan of juist minder hebben uitgegeven). Evernote is hiervoor super handig, zodat je gemakkelijk dingen kunt aanpassen en items af kunt vinken.

Wekelijkse planning in JOSH V Mascha Planner

Oktober 2021 planning in de JOSH V Mascha Planner

Planner stickers

In mijn Josh V Mascha Planner maak ik ook wekelijkse planningen en gebruik ik hiervoor ook weer mijn planner stickers die te koop zijn in mijn webshop. Elke zondag maak ik een wekelijkse planning voor de komende week.

Zo ziet mijn oktober planning er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Gebruikte producten

JOSH V Mascha Planner
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen
LAMY Scala Fountain Pen – Rose
– Mijn eigen gemaakte planner stickers, te koop in mijn webshop.
Evernote voor het bijhouden van mijn financiën per maand

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En gebruik jij ook Evernote?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: