Opgemaakt september


Opgemaakt september

Het is alweer een tijdje oktober en ik heb weer een aantal producten opgemaakt in September. Vandaag laat ik jullie deze opgemaakte producten zien en of ik ze nog eens zou gaan kopen.

Mijn opgemaakte producten van september heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Andrélon Keratine Repair shampoo & conditioner
Twee favoriete producten die ik zeker vaker ga kopen. Mijn haar is veel minder droog, glanst meer en maakt mijn haar heerlijk zacht.

– Biocura scheergel voor de gevoelige huid.
Zeer fijne scheergel voor de gevoelige huid. Mijn huid raakt snel geïrriteerd door het scheren, maar met deze scheergel heb ik dat minder snel. Zeer fijn! Deze is echter eigenlijk wel voor mannen, maar dat maakt mij niet uit :).

Albert Heijn Skincare Oogreinigingspads op lotionbasis
Ik ga deze pads zeker vaker gebruiken. Ze zijn zuinig in gebruik, ze reinigen goed en ik krijg geen geïrriteerde ogen.

Bruno Banani – Not for everybody eau de toilette
Ik ben echt dol op dit geurtje, hij is echt heerlijk fruitig en bloemig en vooral zomers! Maar nu het herfst is, koop ik dit geurtje voorlopig even niet meer, volgend jaar weer misschien.

Essie Pink Diamond.
En een prachtig lakje! Ik heb deze dan ook echt super vaak opgehad tijdens de lente en zomer. Dit was dan ook mijn favoriete nagellakje. Voor de herfst wil ik graag nieuwe herfstkleurtjes van Essie.

– Max Factor face Finity – All day flawless 3 in 1 foundation
Zeer goede foundation. De meeste foundations zijn voor mij te donker en de kleur van deze was ook gelijk goed voor mij. Hij dekt ook zeer goed. Dit is mijn favoriete foundation. Helaas kan ik deze kleur niet meer vinden in de winkel, dus moet ik nu met een iets andere kleur doen.

Welke producten heb jij opgemaakt in September?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: