Verdien en spaar extra geld voor de feestdagen


Verdien en spaar extra geld voor de feestdagen

De feestdagen komen steeds dichterbij. December is voor vele mensen daarom ook een best dure maand. Cadeautjes kopen voor Sinterklaas en Kerst, maar ook heerlijke diners regelen en meer. Vandaag geef ik jullie een aantal handige tips hoe je extra geld voor de feestdagen kunt verdienen en kunt sparen.

Geld verdienen met apps

Met verschillende apps kan je heel gemakkelijk geld verdienen. Een aantal hiervan heb ik zelf ook uitgeprobeerd en ben ik al meerdere malen hiermee uitbetaald. Deze apps zijn Roamler en Smartspotter. Bij beide apps ben je namelijk een mistery shopper. Je krijgt dan opdrachten die je moet uitvoeren voor een bedrijf door middel van de App. Bijvoorbeeld ga naar de supermarkt, maak een foto van de bananenschap en beantwoord vragen als “Het is schap met bananen goed gevuld?” en “Hoe zien de bananen eruit?”. Zodra jouw opdracht goedgekeurd is, krijg jij geld op jouw account. Bij een bepaald bedrag kan je het geld laten uitbetalen. Echt super!

Spullen verkopen via Marktplaats of via Marktkraampjes

Een andere manier om geld te verdienen is door bijvoorbeeld jouw huis te gaan opruimen en spullen te gaan verkopen via Marktplaats of via verschillende Marktkraampjes. Heb je moeite om jouw huis op te ruimen en te bepalen wat je wel en niet nodig hebt? Dan kan je bijvoorbeeld de 100 Things challenge uitvoeren. Deze challenge helpt je enorm om van 100 dingen af te komen. Deze spullen zou je dus eventueel kunnen gaan verkopen en hiermee geld te gaan verdienen.

Kleding inleveren bij H&M

Heb je bepaalde cadeaus al in gedachten, bijvoorbeeld kleding en accessoires? Dan zou je ook jouw oude kleding in kunnen leveren bij de H&M. Hiermee krijg je namelijk een kortingsbon en kan je dus geld besparen op nieuwe kleding en accessoires die je dan weer koopt bij de H&M. Heb je moeite om jouw kledingkast op te ruimen en hiermee kleding te verzamelen om in te leveren? Voer dan eens de Konmari Methode uit. Super handig systeem waarmee ik zelf ook echt veel kleding en accessoires weg heb kunnen doen!

Websites testen

In websites van bedrijven kunnen nog wel eens wat foutjes zitten en die moeten er natuurlijk uitgehaald worden. Zo kan je jezelf aanmelden als website tester en hiermee geld verdienen. Meer informatie hierover kan je hier vinden: Geld verdienen met websites testen.

Hou inkomsten en uitgaven bij

Heb je wel eens jouw inkomsten en uitgaven bijgehouden? Hiermee krijg je namelijk een goed overzicht wat je allemaal binnenkrijgt en wat er ook allemaal weer uitgaat. Zo kan je dus ook zien welke kosten eventueel onnodig zijn, zoals abonnementen die je niet gebruikt. En hiermee kan je dus ook weer geld besparen en dit bedrag weer sparen voor de feestdagen.

YouTube filmpjes maken

Vind je het leuk om filmpjes te maken met jouw telefoon? Maak dan eens filmpjes voor op YouTube! Als je genoeg views hebt, dan kan je je aanmelden om geld te verdienen met Youtube. Er worden namelijk advertenties getoond tijdens jouw filmpje.

Elke week of maand geld sparen

En als laatste kan je ook nog elke week of elke maand geld sparen door geld apart te leggen. Hier heb je vele verschillende en handige schema’s voor. Nu zijn de feestdagen natuurlijk al wel snel, maar je kan voor de komende maanden wel een schema aanhouden om toch dat beetje extra te gaan sparen.

Dit zijn mijn tips om extra geld te verdienen en te sparen voor de feestdagen. Heb jij zelf ook nog bepaalde tips, laat ze zeker achter in de reacties!

Verdien en spaar extra geld voor de feestdagen

Heb jij al plannen gemaakt voor de feestdagen? Ben jij hier ook al voor aan het sparen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: