Bullet Journal Oktober Setup met filmpje

Bullet Journal Oktober Setup met filmpje

Het is alweer begin oktober en dat betekent dat ik weer een nieuwe maand setup heb gemaakt in mijn Bullet Journal. Ik heb hier ook een filmpje van gemaakt en deze is op 1 oktober online gekomen op mijn Youtube kanaal. In dit artikel laat ik mijn Bullet Journal oktober setup zien in foto’s en natuurlijk laat ik ook het filmpje zien.

Filmpje over mijn Bullet Journal Oktober Setup + Mijn dagelijkse planning van 1 oktober

Mijn Bullet Journal Oktober in foto’s met beschrijving

Bullet Journal Oktober Setup met filmpje

Elke maand begin ik altijd met een nieuwe maandelijks overzicht op een nieuwe pagina. Elke regel op deze pagina is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een kruisje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand.

In mijn Bullet Journal heb ik een aparte todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Wekelijks kijk ik dan welke taken ik die week kan en wil ga doen en zet ik ze op mijn weekplanning.

Bullet Journal Oktober Setup met filmpje

Dan op de volgende pagina heb ik mijn financiën van de maand pagina. Deze pagina heb ik nog leeg, want binnenkort komt hier nog een apart filmpje over. Op deze pagina schrijf ik namelijk alle bedragen die van onze rekening afgehaald worden en wat erbij komt. Elke week kijk ik dan welke bedragen bij zijn gekomen en wat er af is gegaan. Zo kan ik de financiën van de maand bijhouden en weet ik precies wat er nog bij komt of af gaat.

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga. Hier komt nog een uitgebreid artikel over, dus deze pagina is dan ook nog leeg.

Bullet Journal Oktober Setup met filmpje

Deze maand heb ik ook twee pagina’s gereserveerd voor de gratitude. Hier wil ik dan alle leuke herinneringen en punten waar ik dankbaar voor ben van die dag opschrijven.

Bullet Journal Oktober Setup met filmpje

Ook heb ik een pagina gemaakt voor mijn habit tracker. Hier schrijf ik alle gewoontes op die ik wil “leren”. Ik wil bijvoorbeeld zo min mogelijk gaan snoepen, voor 22:45 uur slapen, niet op mijn telefoon kijken voordat ik ga slapen (dus in bed) en ik wil al mijn taken voltooien op een dag.

Ik heb hier al eens een artikel over geschreven, deze kan je hier bekijken: Nieuwe gewoontjes aanleren en gewoontes bijhouden.

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Gebruikte producten

LEUCHTTURM1917 Roze Medium Puntjes
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen
LAMY Scala Fountain Pen – Rose
– Mijn eigen gemaakte stickers (binnenkort meer hierover op mijn blog)

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En met welke pen schrijf jij enorm graag? Heb je een favoriete pen? Laat het me weten in de reacties!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: