Doelen oktober en terugblik september + GRATIS werkboek

Doelen oktober en terugblik september + GRATIS werkboek

Nu het alweer oktober is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen september

Webshop voor stickers opzetten
Eind oktober ga ik mijn stickers verkopen via mijn blog. In September ben ik begonnen met het opzetten van de webshop voor de stickers. Deze is bijna klaar, ik moet alleen nog goede foto’s maken van de stickers en de voorwaarden opstellen.

Product reviews
Ook afgelopen maand heb ik reviews geschreven over verschillende producten. Deze kan je hier lezen:
Geniet van heerlijk water met de Amfa4000 Waterontharder
Verwijder super snel en gemakkelijk vlekken met StainAway!

Geheim project
Ja ja, ik ben ook begonnen met mijn geheim project! Deze maand ga ik dan ook een artikel hierover schrijven. Ik vind het echt enorm tof dat mensen mijn ebook “Gestructureerd Leven” kopen en ook hier enthousiast over zijn. Ik ben dan ook bezig met een geheim project dat gerelateerd is aan mijn ebook. Ik wil graag mensen helpen met structuur in hun leven en mijn geheim project zal hier dan ook over gaan. Eind dit jaar komt het geheim project namelijk online. Super spannend!!

Doelen Oktober

Webshop voor stickers afmaken en stickers verkopen
Deze maand ga ik dus de webshop voor de stickers afmaken en de stickers verkopen via mijn blog. Eind Oktober zullen de stickers verkrijgbaar zijn via mijn blog. Ook zeer spannend!

Product reviews
Ook deze maand ga ik weer producten reviewen en hier uitgebreide artikelen over schrijven. Ik heb namelijk nog een nieuwe planner/agenda, The Body Shop adventskalender, Thalgo producten en meer! Hier komen dus nog nieuwe artikelen van online.

Geheim project
En in Oktober ga ik dus ook verder met mijn geheim project en hier ook een artikel over schrijven op mijn blog. Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Herfst creaties maken en adventskalender maken
Deze maand ga ik ook lekker veel knutselen. Ik heb nieuwe Stampin’ Up producten in huis en hier ga ik lekker mee aan de slag. Ik wil nieuwe herfst creaties maken en ik ga ook een adventskalender maken voor Thomas. Natuurlijk ga ik ook op mijn blog delen wat ik allemaal heb gemaakt.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: