Handige producten voor in en rond je huis

Wij zijn verhuisd naar Asperen!

De zomervakantie van Thomas is alweer bijna weer voorbij. We zitten nu in de laatste week van zijn vakantie. De laatste tijd hebben we leuke dingen kunnen doen en ook handige producten gebruikt, maar ook handige producten ontdekt op internet die we willen gebruiken. Deze producten voor in en rond je huis wil ik dan ook graag met jullie delen. Lees dus snel verder!

Steppen

Vorig jaar toen we op de camping bij Legoland Holiday Village waren, hebben we bij Lalandia stepjes gekocht voor op de camping. Elke keer als we op vakantie gaan, nemen we de steppen mee. Super handig! Het is ook zeer handig voor rond je huis. Als je bijvoorbeeld even snel ergens naar toe wilt gaan of als je een klein boodschapje wil doen. Je hebt ook sloten die je om jouw step kan doen, zodat je hem altijd netjes op slot kan doen. Wat ook top is, dat je ook elektrische steppen hebt, die gaan dan maximaal 25 km/u, zoals bijvoorbeeld de Segway Ninebot KickScooter F25E II. Wij zijn zelf enorm blij met onze steppen, ze zijn snel, compact en zeer handig in gebruik.

Nieuwe kussen

Wist je dat je een hoofdkussen gemiddeld 2 a 3 jaar mee gaat? Het is dus belangrijk om jouw kussen op tijd te vervangen, zodat je geen klachten krijgt. Mijn man heeft ook een nieuwe kussen gekocht en hij ligt nu echt heerlijk! Ook ik ben zelf ook toe aan een nieuwe kussen. Naast alleen een kussen vervangen, kan je er ook voor kiezen om een compleet dekbedset te nemen, zoals bijvoorbeeld een Bamboe dekbedset. De kussen is omhuld door een tijk van 50% bamboe en 50% polyester. De vulling van 100% polyester holle vezels biedt een optimale ondersteuning en zalige verwennerij voor je hoofd en nek. Het dekbed heeft een tijk van 50% bamboe en 50% polyester, omhult deze de 100% gelvezelvulling, die zorgt voor een perfecte warmteklasse 3, ideaal voor het hele jaar door.

Tuin producten

Inmiddels hebben we een hovenier laten komen voor onze tuin. We gaan namelijk onze tuin helemaal aanpakken. Ook komt er nog een andere hovenier langs om alles te bespreken. We gaan dan beide vergelijken en kijken welke de beste zal zijn. Met de beste ideeën, materiaal, de prijs, maar ook wanneer een hovenier kan beginnen. We willen ook hele mooie tegels laten leggen, namelijk keramieke tegels. Ook willen we onze schutting veranderen, een mooi zithoekje maken en meer. We hebben de tegel al in het echt gezien, echt wow, wat ziet deze er super mooi uit! Natuurlijk laat ik ook zien hoe het er straks uit komt te zien. In de tuin willen we ook verlichting hebben, er zijn vele soorten verlichting, zoals spotjes, maar ook Firefly tuinverlichting, we moeten nog even kijken wat het mooist is voor in onze nieuwe tuin.

Massage-apparaat

We hebben best een drukke periode achter de rug. We zijn namelijk in juli verhuisd en eind juli was ook de oplevering van ons oude huis. Tussendoor zijn we ook nog op vakantie geweest. Tijdens de zomervakantie ben ik ook nog erg verkouden geworden, waardoor ik nu ook thuis zit met gekneusde ribben, au! Ik moet dus rustig aan doen en heb veel pijnstillers die ik mag nemen. Druk, stress, ziek zijn, het zit niet echt mee. Het lijkt mij heerlijk om een Elektrisch massage-apparaat in huis te hebben, zodat ik heerlijk kan ontspannen. Even denken aan niks en gewoon genieten!

Voedsel drogen

Zoals jullie weten, hebben wij een moestuin met pepers, paprika’s, tomaten, kruiden, appels en aardbeien. Dit jaar is het wat kleiner geworden omdat we natuurlijk zijn verhuisd. Maar er zijn nog steeds kruiden die ga drogen in mijn droogmachine. Zoals bijvoorbeeld basilicum, bieslook en rozemarijn. De rest komt volgend jaar wel weer. Een voedseldroger is zeer handig om kruiden te drogen, maar ook bijvoorbeeld fruitstukjes en meer. Volgend jaar wil ik zeker mijn droogmachine meer gaan gebruiken, zodat ik een voorraad heb ik onze voorraadkast.

Nieuwe stoelen

Wij zijn verhuisd naar Asperen!

Wij zijn verhuisd naar Asperen!

In ons nieuwe huis hebben wij de eettafel en eetstoelen van de vorige bewoner mogen overnemen. Echter willen wij toch graag nieuwe stoelen hebben voor bij de eettafel. De stoelen die we nu hebben, zijn doorzichtig en dat betekent dat er ook enorm snel vlekken op komen. Om een beetje te matchen met de keuken, is het fijn om bijvoorbeeld zwarte stoelen te nemen of grijs, zodat het ook goed past bij de rest van ons huis. Wat ook leuk is, dat je ook hele mooie barkrukken hebt. We kunnen bijvoorbeeld een barkruk nemen voor bij de keuken. We zijn in ieder geval nog op zoek naar stoelen die het beste passen bij onze eettafel. Wellicht gaan we ook wel een complete nieuwe eettafel nemen. We gaan het zien haha.

Altijd batterijen in huis

In ons huis hebben wij een aantal producten die op batterijen gaan. We hebben ook een zeer handige batterijen organizer in huis, zodat we altijd batterijen in huis hebben. Ik koop altijd een grote pak, bijvoorbeeld 40 of zelfs 60 stuks, deze groot verpakkingen zijn namelijk altijd veel goedkoper, dan dat je een aantal koopt. En zo komen we nooit batterijen te kort!

Heb jij ook handige producten voor in en rond je huis ontdekt? Laat vooral een reactie achter!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: