Opgemaakt februari


Opgemaakt februari

Het is alweer 9 maart! Februari was natuurlijk weer een korte maand, maar ook deze maand heb ik weer verschillende producten op kunnen maken. En dan is het vandaag natuurlijk weer tijd voor een nieuwe “opgemaakt” artikel.


Opgemaakt februari

Mijn opgemaakte producten van februari heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Hema hand+ handcrème
Deze was niet echt opgegaan. Ik heb het wel echt lang gebruikt, maar toen ik hem laatst weer wilde gebruiken, zag ik dat deze niet echt goed meer was. Dus weg ermee! De handcrème zelf is wel echt fijn, maar ik vind hem te groot om mee te nemen in mijn handtas. Voor thuis is hij wel echt prima, maar toch heb ik vaak een handcrème nodig als ik op pad ben of op mijn werk ben.

Andrélon Keratine Repair shampoo en conditioner
Moet ik meer zeggen? Elke maand maak ik deze twee wel op. Ik vind ze gewoon super en nu heb ik ook het 1-minuut masker erbij, die ook echt heerlijk is!

Palmolive Oriental Beauty Stimulating douchegel
Een heerlijke douchegel dat goed uitsmeert, je voelt je ook echt relaxed als je met deze douchegel gaat douchen. Mijn huid wordt heerlijk zacht en het voelt alsof het mijn huid echt goed voedt. Ik heb na het douchen dan ook geen droge huid meer. Echt een heerlijk product. Ik wil alleen nu in de toekomst de treacle moon douchegels gaan uitproberen, daar lees en hoor ik veel goeds over 🙂 .

– Max Factor face Finity – All day flawless 3 in 1 foundation Nude
Een goede foundation die ik gebruik in combinatie met de Max Factor All Day Primer. Na deze wil ik graag een andere uitproberen, want ik merk toch dat deze iets iets te donker is voor mij.

– Biocura wattenschijfjes
Prima wattenschijfjes die goed hun werk doen. Ik kan hier gemakkelijk mijn huid mee schoonmaken. Sommige wattenschijfjes kunnen snel kapot gaan en pluizen snel, bij deze heb ik daar geen last van.

– Pink Sparkle parfum van Kylie Minogue
Een heerlijk fris en bloemig geurtje. De flacon vind ik ook echt schattig eruit zien. Alleen nu ben ik toch wel toe aan een ander geurtje, dus deze zal ik niet snel meer kopen.

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

Dit waren mijn opgemaakte producten van februari 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: