Winactie – Win een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Omdat ik gisteren jarig was en ook dat mijn droom is uitgekomen, heb ik voor jullie vandaag een hele gave winactie! Je kan namelijk een heerlijke Marc Jacobs Decadence Eau de parfum van 50 ml winnen! Dit is momenteel mijn favoriete geur, echt heerlijk! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen.

Marc Jacobs Decadence Eau de parfum

Wil je weten wat ik van de geur vind? Bekijk dan hier mijn review: Marc Jacobs Decadence Eau de parfum.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-marc-jacobs-decadence-eau-de-parfum #parfum #marcjacobs”

De winactie loopt van 17 mei 2019 tot en met 17 juli 2019. Op 18 juli 2019 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: