Alles over plannen en productiviteit

Alles over plannen en productiviteit

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je meer wilt weten over plannen en productiviteit. Op deze pagina geef ik meer informatie over goede planningen maken, hoe je jouw productiviteit kunt verbeteren, tools waarmee ik werk, geef ik tips & tricks en FREEBIES! Deze pagina is nog lang niet af, er komen steeds weer nieuwe tips en FREEBIES bij.

Betere planning maken

Sinds dat ik blog, ben ik steeds beter in plannen geworden. Mensen vragen zich soms wel eens aan mij, hoe doe je dat toch allemaal? Je werkt parttime, je hebt verschillende hobbies, vrienden en familie. Hoe plan je allerlei dingen in? In het artikel Beter plannen, hoe doe je dat nou? laat ik jullie zien hoe ik zelf plan en geef ik een aantal handige tips om goed te kunnen plannen.

Gestructureerd werken door middel van een Bullet Journal

Ik hou van gestructureerd werken, ik werk met todo lijsten, planningen, trackers en meer. Jaren lang heb ik een agenda of de HEMA desk planner gebruikt, totdat ik het Bullet Journal systeem ontdekte. Dit heeft mijn leven enorm veranderd en ik ben nu nog gestructureerder dan voorheen! Lees hier waarom jij een Bullet Journal zou moeten starten.

Doelen opstellen

Ik vind het altijd erg belangrijk om doelen op te stellen. Maandelijks stel ik nieuwe doelen op aan de hand van de SMART methode (+ GRATIS werkboek). Hierdoor bereik ik wat ik wil bereiken en zorg ik ervoor dat ik meer productief ben.

Betere productiviteit

Hieronder heb ik een aantal handige tips neergezet hoe je jouw productiviteit kunt verbeteren.
Hoe zorg ik voor meer productiviteit
Werken met een puntensysteem voor een betere productiviteit + GRATIS Template
Nieuwe gewoontes aanleren en gewoontes bijhouden + GRATIS werkboek

Zorg ook goed voor jezelf

Om ook productief te blijven, zal je ook goed voor jezelf moeten blijven zorgen. Plan dus dagelijks ook een me-time in.