Doelen september en terugblik doelen augustus


Doelen september

Het is vandaag alweer 1 september, dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand met jullie ga delen. Daarnaast ga ik ook de doelen van vorige maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Doelen van vorige maand

Van mijn blog een eigen bedrijfje maken
Yess! Vanaf 1 agusutus is mijn blog Miss Sentinelli mijn bedrijfje geworden! Daar ben ik echt super blij mee en zeer trots! Mocht je nog niet hebben gelezen hoe dit allemaal verliep, klik dan zeker op het linkje. Je kan dan namelijk alles teruglezen.

DIY project
Eindelijk had ik weer puf en tijd om een DIY project te gaan doen. Dit keer maakte ik meerdere Washi tape houders. Ik vind ze echt super leuk geworden 🙂 .

Eerste filmpje maken
Ook had ik eindelijk weer meer tijd om te gaan filmen. Gisteren is dan ook mijn allereerste filmpje online gekomen van mijn Bullet Journal voor 2016. Super leuk ook om jullie reacties te lezen 🙂 . Heb je hem nog niet bekeken, klik dan op de link.

Babykamer
De ondervloer van de babykamer ligt er inmiddels alweer. De gehele vloer is gelijk gemaakt, we hadden wel liefst 9,5cm verloop. Echt bizar veel haha. Maar ik ben blij dat we weer wat verder zijn met de babykamer 🙂 .

Foto’s bewerken
Ik heb in augustus ook weer wat foto series bewerkt 🙂 . Ik ben blij dat ik hier ook weer wat meer puf voor heb. De series die ik bewerkt heb zijn: Monschau ‘de parel van de Eifel’ en Zaanse Schans.

Social media beter bijhouden
Ik ben inmiddels alweer wat meer op social media te vinden, zoals Twitter en Instagram. Snapchat wil ik voorlopig nog even niks mee doen. Ik raak er maar niet aan gewend en ik vind Twitter en Instagram gewoon veel leuker. Misschien dat dit nog wel komt in de toekomst, maar voor nu laat ik het zo.

Zoals jullie kunnen lezen, heb ik eigenlijk alle doelen van afgelopen maand wel behaald. Hier ben ik echt zeer blij mee. Ik heb meer tijd en meer puf om dingen uit te voeren die ik graag wil doen en behalen. Hieronder heb ik de doelen voor deze maand weergegeven.

Doelen september

Foto’s bewerken
Ik heb nog steeds een aantal series die klaarliggen om bewerkt te worden. Zoals bijvoorbeeld de foto’s van de PhotoWalk in Heusden en Monschau in de avond. Daarnaast heb ik nog een aantal series die ik graag wil herbewerken. Hier wil ik dus zeker mee aan de slag deze maand.

DIY Project
En we gaan zeker weer een DIY project uitvoeren. Ik heb namelijk een lijstje gemaakt met allerlei DIY projecten die ik wil gaan doen. Hier komt natuurlijk dan ook weer een artikel van online.

Intro maken voor filmpjes
Nu ik mijn eerste filmpje online heb staan, wil ik graag ook een intro maken voor mijn komende filmpjes. Ik vind het super leuk om filmpjes in elkaar te zetten en te editen, ik wil dan ook gaan brainstormen hoe mijn intro eruit moet zien. Hier wil ik dus zeker mee aan de slag.

Meer rust nemen
Vanaf deze week werk ik nu elke maandag en elke vrijdag thuis, vanwege de bekkenpijn die ik heb. Ik moet en wil meer rust nemen. Mijn lichaam heeft dit echt nodig. Ik ben zeer blij dat ik nu twee dagen thuis werk, dit scheelt voor mij al bijna 5 uur aan reistijd. Die tijd moet ik echt gaan gebruiken voor rust. En natuurlijk moet ik nog meer rust tijd inplannen. Ik hoop dat ik dan ook door dit te doen langer door kan blijven werken.

Één wekker in plaats van twee
Bij meer rust, hoort ook meer slaap. Ik gebruik ’s ochtends altijd twee wekkers. Eentje om een beetje wakker te worden en bij de andere moet ik eruit. Eigenlijk heb ik nog een derde wekker aanstaan voor nood als ik echt weer in slaap val haha. Maar ik wil vanaf nu maar 1 wekker gaan gebruiken in plaats van twee. En dan nog 1 extra voor nood. Bij de eerste wekker wil ik er dan gewoon echt uit gaan. Zo kan ik wel iets langer doorslapen ’s ochtends en heb ik dus ook weer meer rust.

Elke week minstens 1 product reviewen
Ik vind het zeer leuk om producten te reviewen. Ik wil dan ook deze maand elke week minstens 1 product gaan reviewen. Voorheen kwam het wel eens voor dat ik de ene week wel en de andere week geen product had gereviewd. Dit wil ik graag veranderen en sowieso elke week minstens 1 product reviewen.

Babykamer
Deze maand gaan we zeker weer verder met de babykamer. Hopelijk hebben we aankomend weekend de tijd om de boel op te ruimen, zodat de stukadoor erin kan. We zijn al op zoek naar een ledikant, kast en commode en we hebben ook al wat op het oog 🙂 . Maar zodra de stukadoor langs is geweest, kan het laminaat erin en kunnen we beginnen met het inrichten van onze babykamer. Ik weet niet of alles deze maand zo gaat lukken, maar we komen denk ik wel een heel eind.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Aan het einde van deze maand of begin van aankomende maand zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: