Mijn leven in foto’s #13 – Nieuwe boeken, nieuwe tas en heerlijk eten!


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

De afgelopen twee hebben heb ik weer nieuwe spulletjes gekocht, zoals nieuwe (blog)boeken. Maar ik heb ook weer leuke dingetjes mogen ontvangen, zoals een super gave tas van By LouLou.

Vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Echt wat een gave tas van By LouLou. Deze ontving ik van Duifhuizen.nl en mocht ik gaan reviewen. Hier heb ik ook al een uitgebreid artikel over geschreven 🙂 en kan je hier vinden: New in: By LouLou tas.


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Ook deed ik mee met de handwriting tag op Instagram. Ik vind het altijd wel leuk zulke tags op Instagram 🙂 , ik moet er nog eentje doen trouwens haha (mijn favoriete zonnebrillen).


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Dit zijn de verschillende boeken die ik de afgelopen tijd heb gekocht via Bol.com. Een aantal blogboeken, aangezien ik veel meer over bloggen wil leren. En daarnaast heb ik nog een aantal boeken gekocht van bekende bloggers. Ik heb al twee boeken helemaal uit en hier ook al een artikel over geschreven. Als eerste Bloggen als een pro in 60 minuten, echt een aanrader als je wilt beginnen met bloggen of als je al een tijdje blogt. Ik blog zelf al bijna 3 jaar en ik heb zelfs hier nog wat aan gehad! Ook heb ik geschreven over Serena’s stijlgids, een musthave boek voor vrouwen die van beauty, fashion, lifestyle, food en interieur houden. Echt een leuk boek vol met tips en tricks en leuke DIY projecten.


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Heerlijk eten! Dit is de curry madras van de AH. Ze hebben tegenwoordig van die pakketten met een verse groenten en een recept erbij, zoals deze curry madras met bloemkool, tomaat, paprika, rode peper en kokosmelk. Ze hebben nog meer van zulke pakketten, zoals soep en lasagne. Echt lekker en zeer handig! Je hebt zo alle ingrediënten bij elkaar en hoef je niet meer te kopen dan nodig, zoals de groente. Zo krijg je in het pakket een kleine bloemkoolkropje en hoef je niet een grote te kopen en de helft weg te gooien! Goed en slim idee van de AH!


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Mijn haar heb ik ook in de krul gedaan, ik heb namelijk de Carmen True Curls gereviewed. Deze hadden we al gebruikt voor mijn bruidskapsel en nu werd het ook tijd om jullie te laten zien hoe deze precies werkt en wat voor krullen hij maakt. Ik vind het echt mooi geworden!


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Hoe cute is dit?! Een bloei- en groeikaart van Kaartwereld.nl. Deze ga ik binnenkort eens snel laten groeien haha en natuurlijk komt er dan ook een artikel hierover!


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Love Chanel! Ik hou ervan om samples te krijgen van Chanel, zoals deze lipstick kleurtjes 🙂 , pretty!!


Mijn leven in foto's #13 - Nieuwe boeken, nieuwe tas en lekker eten

Het viel mij nog mee trouwens dat deze nog in de schappen lag bij de Kruidvat! Normaal gesproken zijn de LE items snel weg, maar bij ons lagen er nog een aantal van deze powder pearls en wat is ie mooi!!! Hier komt snel een artikel over 🙂 .


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

Ook werd het weer eens tijd om mijn foto’s van onze huwelijksreis te bewerken. De eerste serie is van Müllerthal, een prachtig natuurgebied in Luxemburg. Ik kan hier echt zo van genieten he 🙂 . Het is daar echt super mooi! Er komen snel weer nieuwe foto’s van onze huwelijksreis online 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Fijne vaderdag iedereen!!

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: