Doelen november en terugblik doelen oktober


Doelen november en terugblik doelen oktober

Het is vandaag alweer 31 oktober, halloween! Maar dat betekent ook dat ik weer nieuwe doelen voor deze komende maand met jullie ga delen. Daarnaast ga ik ook de doelen van deze maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Doelen van vorige maand

Foto’s herbewerken
Ik wilde deze maand drie series online zetten van de foto’s die ik nog niet op mijn blog had gezet. Ik wilde sommige graag herbewerken. Twee series heb ik herbewerkt en de één serie liet ik het zoals het was. Hieronder kan je de series bekijken:
Een zeer vergane verlaten villa
Een verlaten ziekenhuis
Een verhalen koekjesfabriek

Intro maken voor filmpjes
Ik wilde in mijn vakantie vorige week nog een intro gaan maken voor mijn filmpjes. Helaas is dit niet gelukt. Ik heb best veel rust moeten pakken afgelopen week, waardoor dit doel niet op mijn prioriteitenlijst stond. Ik wil deze nog wel gaan uitvoeren, alleen moet ik nog even kijken wanneer.

DIY Project
In mijn week vakantie wilde ik ook een herfstdecoratie gaan maken, nu had ik besloten om een ander soort DIY project op te zetten, namelijk het zelf maken van washi tape. Super leuk en het artikel hiervan is afgelopen weekend online gekomen. Gisteren ben ik met mijn vriendinnetje naar een tuincentrum geweest en daar heb ik wel het één en ander gekocht voor de herfstdecoratie, dus hier komt ook nog wel een artikel van online.

Meer rust nemen
Meer rust nemen was een zeer groot doel voor mij. Ik werk nu minder en ik had natuurlijk afgelopen week een heerlijke week vakantie. De bekkenpijn werd er echter niet minder van, waardoor ik nu een bekkenband moet dragen als ik een stukje ga lopen. Het helpt zeker wel, maar daarna doet het alsnog veel pijn. Dit doel heb ik zeker wel behaald, maar ik zal de komende tijd nog meer mijn rust moeten nemen.

Babykamer inrichten
Bij de zwangerschapsupdate van week 32 konden jullie al lezen en zien dat de meubels inmiddels al staan in de babykamer. Super mooi! We hebben al best veel ingericht.

Artikelen alvast vooruit schrijven
Ik wilde in mijn vakantie elke dag twee extra artikelen vooruit schrijven. Dit was toch echt teveel. In heb wel wat artikelen vooruit geschreven, maar het lukte echt niet om elke dag twee extra erbij te schrijven.

Elke week minstens één product reviewen
Yes, ook dit is gelukt! Ik heb elke week minstens één product gereviewd. Deze producten zijn:
Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral
Handlettering doe je zo!
1 TB Externe Harde schijf van WD – Elements via externehardeschijf.nl
In beeld met Instagram
Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green

Zoals jullie kunnen lezen, heb ik veel doelen van afgelopen maand wel behaald, maar sommigen ook niet omdat het gewoon niet lukte vanwege mijn zwangerschap.

Hieronder heb ik mijn doelen opgesteld aan de hand van de SMART methode.

Doelen november

DIY Project
Vanaf volgende week heb ik lekker verlof en wil ik ook meer gaan knutselen. Ik ga dan mijn herfstdecoratie maken voor in huis om ons huis wat meer een herfstlook te geven.

Meer rust nemen
Door mijn verlof ga ik ook meer rust nemen, ik zit dan niet meer de hele dag achter de laptop en achter een tafel of bureau. Ik ga dan ook minder lopen, zodat mijn bekkenpijn ook minder zal gaan worden. En zodra ik wel een stuk ga lopen, dan zal ik de bekkenband gaan dragen zodat ik niet veel last heb van de pijn.

Babykamer inrichten
De laatste dingetjes van de babykamer gaan we inrichten, zoals een vloerkleed, gordijnen, schommelstoel en leuke accessoires. Deze week komt een vloerkleed binnen en aankomend weekend willen we op pad voor de gordijnen.

Elke week minstens één product reviewen
Ook dit is een doel dat ik vanaf nu gewoon elke maand wil volhouden. Dit zal dan ook de laatste keer zijn dat ik hem echt als doel opschrijf, het zal gewoon een gewoonte moeten gaan worden.

Artikelen vooruit schrijven
Ook in mijn verlof wil ik graag artikelen vooruit schrijven. Twee extra per dag is gewoon te veel, dus ik ga elke dag kijken hoeveel ik vooruit kan schrijven. De ene dag zal meer zijn dan de andere dag, maar ik wil wel voor de tijd dat ik aan het bevallen ben, artikelen klaar hebben staan, zodat jullie gewoon mijn artikelen kunnen lezen 🙂 .

Dit waren mijn grootste doelen voor aankomende maand. Aan het einde van volgende maand of begin december zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Fijne halloween vandaag iedereen! Wat gaan jullie doen?

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: